A Wuppermann kitüntette a jubiláló munkatársakat Judenburgban

Szeptember közepén a Wuppermann köszönetét fejezte ki a judenburgi telephelyen dolgozóknak a vállalatnál eltöltött sokéves szolgálatukért. Hubert Pletz és Carl Swoboda ügyvezetők, a cég további vezetőivel együtt összesen 14 dolgozót tüntettek ki.

Marko Degold, Michael Gotolle és Gerhard Stahlhofer már 30 éve dolgozik a Wuppermannnál, Robert Hübler pedig csak öt évvel kevesebbet tudhat maga mögött. Ulrike Walzl 20 éve tartozik a judenburgi munkatársak közé, Gerhard Göritzer, Lukas Leitner, Mario Pirker, Joachim Ruttnig, Herbert Sikovc, Gerold Walzl és Fabian Zechner pedig szintén tíz éve dolgozik a vállalatnál.A vezetőség gratulált Patrick Götschlnek és Marcel Schwingernek is, akik sikeres vizsgával zárták tanulmányaikat.

Az ünnepséget Weißkirchenben, a Bräuer/Eibensteiner vendéglőben tartották, és meghívták a judenburgi telephely részlegvezetőit és felügyelőit.

"Szeretnénk megköszönni minden munkatársunknak a teljesítményüket, a bizalmukat és a hozzánk való hűségüket" - magyarázza Carl Swoboda.

"Büszkék vagyunk arra, hogy cégcsoportunkban régóta dolgozó és hűséges munkatársakat tudhatunk magunkénak, és várjuk a jövőbeni dolgozói kitüntetéseket" - teszi hozzá Hubert Pletz.

Képaláírás:
1. sor balról jobbra:
Ingrid Ramsenthaler, Patrick Götschl, Bianca Wenzl, Ulrike Walzl, Lukas Leitner.
2. sor balról jobbra:
Gerhard Göritzer, Mario Pirker, Joachim Ruttnig, Gerold Walzl, Robert Hübler-Hübler, Hubert Felfer, Carl Friedrich Swoboda, a Wuppermann Stahl GmbH ügyvezető igazgatója, Herbert Sikovc, Andreas Kersch.
3. sor balról jobbra
Werner Kollenz, Hubert Pletz