A Wuppermann megkapja a Best Managed Companies 2023 díjat

Leverkusen, 2023.05.30. - A Wuppermann acélfeldolgozó vállalat sorozatban másodszor kapta meg a Best Managed Companies Award díjat. A díjat a Deloitte Private, a Frankfurter Allgemeine Zeitung és a Bundesverband der Deutschen Industrie e.V. képviselői adták át Kai Marwignak, a Wuppermann AG üzletfejlesztési és kommunikációs vezetőjének 2023. május 25-én Düsseldorfban.

A győzteseket a pályázati dokumentumok és a többórás interjúk alapján választották ki, amelyek során a vállalatok képviselőit a "Stratégia", a "Termelékenység és innováció", a "Kultúra és elkötelezettség", valamint a "Pénzügyek és irányítás" négy fő területéről kérdezték.

A “Best Managed Companies” program egy verseny és egy elismerő pecsét a sikeres középvállalkozások számára. A jövőkép: a kiválóan vezetett középvállalkozások nemzeti és globális ökoszisztémájának kiépítése. A Best Managed Companies egyik legfontosabb egyedi értékesítési pontja a nemzetköziség: a Best Managed Companies programot a Deloitte indította el Kanadában az 1990-es években, és azóta több mint 45 országban vezették be sikeresen.

"Nagy örömünkre szolgál, hogy sorozatban másodszor kaptuk meg a Legjobb menedzselt vállalatok díját" - magyarázza Johannes Nonn, a Wuppermann AG igazgatótanácsának szóvivője. "Az elmúlt tizenkét hónapban elsősorban az ügyfélszolgálatunk javításán dolgoztunk. Az összetett, nehéz és kész profilok gyártására szolgáló új, teljesen automatizált profilozósorunk üzembe helyezésével tovább erősítjük a fotovoltaikus ipar beszállítójaként elfoglalt pozíciónkat" - folytatja Nonn.

"A Wuppermannhoz hasonló, legjobb menedzselésű vállalatokat előremutató stratégia, magas termelékenység és megkülönböztetett innovációs kultúra, valamint értékorientált vállalatirányítás jellemzi" - magyarázza Dr. Christine Wolter, partner és a Deloitte Private vezetője. Továbbá hangsúlyozza: "A legjobb menedzselt vállalatok éppen a munkáltatói vonzerő és a gazdasági siker kombinációja révén töltenek be fontos világítótorony-funkciót a régiókban".